NŠC
Novinky
Športovci
Diagnostika
Vzdelávanie
Informačný systém
E-shop

Majstrovstvá Európy juniorov a U23 v rýchlostnej kanoistike: Talentovaní mladí športovci sa stretnú v Bratislave

Majstrovstvá Európy juniorov a U23 v rýchlostnej kanoistike: Talentovaní mladí športovci sa stretnú v Bratislave

27. júna 2024

Bratislava sa stane epicentrom mládežníckeho športového diania, keď do Národného areálu kanoistiky a veslovania na Veľkom Zemníku privíta Majstrovstvá Európy juniorov a U23 v rýchlostnej kanoistike. Za účasti najväčších talentov z Európy, toto prestížne podujatie sľubuje vzrušujúce preteky a nezabudnuteľné zážitky.

Národné športové centrum, ktoré neustále podporuje a rozvíja nádejných slovenských športovcov, bude mať aj tento rok svojich zástupcov. Naša pozornosť bude upriamená na Bergendi Sofiu a Czanikovú Terezu, ktoré budú reprezentovať Slovensko v tomto náročnom a dynamickom športe. Tieto talentované kanoistky už preukázali svoje schopnosti a teraz majú šancu zažiariť na európskej scéne.

Ako fanúšikovia a podporovatelia mládežníckeho športu veríme v ich schopnosti a prajeme im veľa úspechov. Spoločne ich prídeme podporiť a vytvoriť atmosféru, ktorá ich bude hnať k ešte lepším výkonom. Držíme palce Bergendi Sofii a Czanikovej Tereze, aby dosiahli svoj želaný cieľ.

 

 

Príďte aj Vy zažiť túto atmosféru krásneho podujatia a podporte našich mladých športovcov! Majstrovstvá Európy juniorov a U23 v rýchlostnej kanoistike sľubujú nezabudnuteľné momenty a inšpirujúce výkony, ktoré nám všetkým pripomenú, aká dôležitá je podpora a rozvoj mládežníckeho športu.

Pozrite si našich športovcov


Mohlo by vás zaujímať