NŠC
Novinky
Športovci
Diagnostika
Vzdelávanie
Informačný systém
E-shop

Laura Frličková získala zlatú medailu na majstrovstvách Európy do 18 rokov!

Laura Frličková získala zlatú medailu na majstrovstvách Európy do 18 rokov!

22. júla 2024

Slovenská atlétka a športovkyňa projektu Identifikácia športových talentov Národného športového centra, Laura Frličková, dosiahla významný úspech na majstrovstvách Európy do 18 rokov. Vo finále behu na 100 metrov prekážok zabehla fantastický čas 12,97 sekundy, čím si zabezpečila zlatú medailu.

 

Šampionát sa konal v Banskej Bystrici a Frličková svojim výkonom dominovala, keď triumfovala s náskokom 36 stotín sekundy pred Poľkou Zofiou Rojekovou, ktorá dosiahla čas 13,33 sekundy. Laura Frličková už počas semifinále naznačila svoju skvelú formu, keď obsadila prvú priečku s časom 13,18 sekundy. Vo štvrtkovom rozbehu dokonca dosiahla nový európsky dorastenecký rekord s časom 12,86 sekundy, čím potvrdila svoju pripravenosť a odhodlanie.

 

Projekt Identifikácia športových talentov Národného športového centra jej poskytuje podporu a príležitosti, ktoré jej pomáhajú dosahovať výnimočné výsledky. Laura Frličková sa stáva inšpiráciou pre mladých športovcov na Slovensku a ukazuje, že s odhodlaním a správnou podporou je možné dosiahnuť veľké veci.

 

Gratulujeme Laure k tomuto vynikajúcemu úspechu a tešíme sa na ďalšie jej športové výkony, ktoré nám prinesie v budúcnosti.

 

Foto: fb saz


Mohlo by vás zaujímať