NŠC
Novinky
Športovci
Diagnostika
Vzdelávanie
Informačný systém
E-shop

Fantastické úspechy na Majstrovstvách Európy na Malte

Fantastické úspechy na Majstrovstvách Európy na Malte

1. júla 2024

Na tohtoročných Majstrovstvách Európy juniorov v synchronizovanom plávaní, ktoré sa konali na Malte, zažiarili športovkyne z Národného športového centra. Lea Anna Krajčovičová a Žofia Strapeková spolu s náhradníčkou Veronikou Ásványiovou dosiahli úžasný úspech v disciplíne technický pár, kde vo svojom debute obsadili fantastické piate miesto.

 

Lea a Žofia predviedli výnimočný výkon, ktorý bol odrazom ich intenzívnej prípravy, oddanosti a neúnavného tréningu. Ich zostava plná elegancie a precíznosti im priniesla vysoké bodové hodnotenie.  Piate miesto je historicky najlepším umiestnením slovenského tímu na Majstrovstvách Európy juniorov.

 

 

Žofia Strapeková a Michaela Bernáthová sa kvalifikovali do finále na Majstrovstvách Európy juniorov!

 

Ďalší veľký úspech zaznamenal pár Žofia Strapeková a Michaela Bernáthová, ktoré sa prebojovali do 12-členného finále na majstrovstvách Európy juniorov. Svojou výnimočnou zostavou a perfektným prevedením obtiažnosti sa umiestnili na skvelom štvrtom mieste, čo im zabezpečilo postup do finále.

 

Lea Anna Krajčovičová postúpila do finále ME na Malte vo voľnom sóle!

 

Lea Anna Krajčovičová dosiahla ďalší významný úspech, keď sa prebojovala do finále v disciplíne voľné sólo na juniorských ME v synchronizovanom plávaní. Vo finále vo voľnom sóle dosiahla Lea Anna Krajčovičová perfektné 6.miesto. Tento úspech predstavuje dôležitý krok v jej kariére. Patrí medzi najlepšie juniorky v synchronizovanom plávaní a jej postup do finále je potvrdením jej talentu a tvrdej práce.

 

Slovenské synchronizované plávanie zažíva obdobie rastu a dievčatá z Národného športového centra stúpajú v rebríčku. Držíme palce Lei a Žofii v ich ďalšej kariére a tešíme sa na ich budúce úspechy. Tento šampionát na Malte bol pre naše športovkyne veľkým krokom vpred a priniesol nádej na ešte väčšie úspechy v budúcnosti.

 

Zdroj foto: spf.sk

Pozrite si našich športovcov


Mohlo by vás zaujímať